Joulurastit 2022

JOULURASTIT 21.12.2022 - 2.1.2023

KK-V Suunnistus kutsuu joulunviettäjiä puuronsulatuslenkille.
Tervetuloa liikkumaan ja ulkoilemaan Pitkäjärvelle - Lähtö jäähallin parkkipaikalta.

MILLAINEN REITTI?
Mukavakulkuiseen maastoon on tehty leppoisa joulunajan suunnistus.

Tämän vuoden erikoisuus on kaksi rinnakkaista karttaa, joista toinen on yli 44 vuotta vanha. Rasteja on mahdollista poimia kummaltakin kartalta haluamassaan järjestyksessä.

Radan voi halutessaan kiertää polkuihin tukeutuen. Polkuja pitkin kaikki rastit kiertäen reitin pituus on noin 6-7 kilometriä. Jokainen voi toki kiertää haluamansa osan radasta. 


OMA RATA LAPSILLE
Lapsille on oma lyhyt tontturata. Leirikentän alueella on seitsemän rastia jotka löytyvät helpoimmin laatikossa olevan kartan avustuksella.

Jokaisen rastilipun läheisyydestä voi tarkkaan etsimällä nähdä pienen puutontun. Hienointa on kiertää lasten rastit illalla pimeässä, jolloin tonttujen silmät mukavasti heijastavat valoa.

Tarkkasilmäisimmät saattavat havaita kaikki seitsemän vahtitonttua rastien läheisyydestä. 


KARTTAMAKSU 0 €
KK-V Suunnistus tarjoaa tapahtuman joululahjana kaikille ulkoilijoille eli tällä kertaa karttamaksua ei peritä.

LÄHTÖPAIKKA
Kartat löytyvät karttalaatikosta Pitkäjärven jäähallin parkkipaikalta. Oma karttalaatikko ulkoilurastien kartoille ja oma lasten heijastiradan kartoille. 

 

OTA KUUSENKORISTE MUKAAN!
Yhden rastin läheisyydessä on suunnistajien yhteinen joulukuusi, johon voit ripustaa oman joulukoristeesi. Ota mieleisesi koriste mukaan - rakennetaan yhteinen suunnistajien joulukuusi! 

Lasten rastien vahtitontut lähtövalmiudessa